» mapa sajta
     POČETNA STRANA

» Prirodni gas kao energent
- Korisno
- Šta je prirodni gas?
- Od kada se koristi prirodni gas?
- Tehničke karakteristike gasa
- Koje su opasnosti pri upotrebi?
- Ekološko gorivo i zaštita životne
  okoline

- Prirodni gas u svakom
  domaćinstvu

- Prirodni gas u industriji
...................................................

» Način obračuna isporučene
   količine prirodnog gasa

...................................................  | Prirodni gas u svakom domaćinstvu

Savremeni svet i način života nas opredeljuju da živimo u ekološki zdravoj sredini, da posvetimo dosta uštedi vremena i novca, jer je izrada instalacija i jednostavnost upotrebe karakteristika korišćenja prirodnog gasa. Ekološki najpogodnije gorivo je upravo gas jer je čisto i ne ostavlja pepeo i nema produkata koji bi uzrokovali aero zagađenje. Prirodni gas je najpopularniji vid energije kojim se postiže daleko veći stepen iskorišćenja a prirodne rezerve garantuju njegovu raspoloživost za dug period.

Mogućnosti za primenu prirodnog gasa u domaćinstvima su velike. Prirodni gas se može koristiti za grejanje ukoliko se ne grejete preko centralnog toplifikacionog sistema. Koristi se u individualnim stambenim objektima, kao i za stanove u stambenim zgradama. Postoji više mogućih načina grejanja: male kotlarnice za celu kuću, etažno grejanje, grejanje raznim vrstama gasnih peći… Uverite se u komfor i jednostavnost korišćenja prirodnog gasa.

Početna Distributivna gasovodna mreža Cenovnik Kako postati korisnik? Tehnička uputstva Gasni uređaji Kontakt
     2009 © Interklima, d.o.o. All rights reserved                                                                                                                                                                 www.interklima.rs